Noniin.. Kesä alkaa vedellä viimeisiään, ja Sinkkutypyn kesästrategiat eivät ainakaan vielä ole tuottaneet tulosta. Pitää ilmeisesti laajentaa reviiriä mistä haeskella potentiaalisia kumppaneita - ja siihehän tarvitaan autoa!

Syksy on myös hyvä aika aloittaa uusia harrastuksia, olenkin ilmoittautunut lavatanssikurssille!

tanssit-normal.jpg

Tanssilavoja on kätevä käydä katsomassa netistä, ja talvellakin muutamissa paikoissa näytetään järjestettävän ihan mukavasti toimintaa!

Nyt on kumminkin niin, että treeneissä käydessä tarvitsen autoani, ja sehän piti vielä katsastukseen! Eikä mennyt läpi! Joudun välillä muiden harrasteiden takia vetämään kärryä perässä, ja vetokoukussani oli jokin sähkö- tms. vika. No ei muuta, kuin reippaana naisena Bilteemaan käymään, mutta eihän sieltä löytynyt oikeaa mallia. Otin sitten hiiren kauniiseen ja manikyyrattuun käteeni, ja surffasin osoitteeseen http://www.skruvat.fi joka on tosi kattava auto- ja varaosanettikauppa, ja sieltä minulle toimitettiin suoraan kotiovelle uusi osa. Nyt on taas leimoja papereissa ja maailma avoin! 

Muuten jos joku muu on menossa katsastuttamaan autonsa, niin hintoja on kätevää vertailla osoitteessa www.katsastushinnat.fi. Sieltä löysin mukavan katsastajapojan, ja sovittiin jo tärskyt ensivuodellekin, jotain odotettavaa siis jälleen :)