Hei taas! Blogissa on elelty muutama viikko hiljaiseloa pääasiassa syksyn ja sen mukana arkisen aherruksen tulon seurauksena. Melkein kuukauden loman jälkeen oli melko haikeata palata takaisin töihin, mutta onneksi kesän loppumetreillä ehti vielä tapahtua jotain jännittävää tämänkin tytön rakkauselämässä. Prinssin etsiminen on siis vihdoin alkanut tuottaa tulosta!

Nyt tässä vain odotellaan ja katsotaan mitä tuleman pitää. Ja sillä välinhän elämästä täytyy nauttia täysin mitoin, etenkin kun sattuu olemaan viikon ensimmäinen lomapäivä. Mua tullaan vähän illempana hakemaan treffeille, enkä oikeastaan vielä paljasta muuta. Katellaan huomenna jos ehdin töiden jälkeen piipahtaa kertomassa mitä treffeillä tapahtui. ;)

Ja kysymys vielä teille lukijoille! Tarvisin kiireisesti puuta ja muutaman maalipurkin yhteen projektiin, mutta tällä hetkellä en ehtisi lähteä niitä hakemaan kaupungilta. Onko kenelläkään kokemusta http://www.byggmax.com/fi-fi verkkokaupasta tilaamisesta? Halpaa olis, mutta hieman skeptisenä ihmisenä haluan aina kuulla ihmisten omia kokemuksia ennen tilaamista!

f660618d6ce18c78912b8c51b46222eb-normal.