Heippa taas pitkästä aikaa! Blogin päivittely on jäänyt vähän harvemmaksi ihan hyvästä syystä. Itse asiassa se syy valmistaa meille juuri herkkuruokaa keittiössäni. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen löytäneeni hänet. Kyllähän te tiedätte, sen ihmisen, jonka kanssa haluaa viettää koko loppuelämänsä, jokaisen ylä- ja alamäen sen varrella. 

Vaikka seurustelua on takana vasta päälle kuukausi, olemme ehtineet kohdata yhdessä kaikenlaista - sekä iloista että surullista. Sanotaan, että paras tapa tutustua toiseen on lähteä yhteiselle matkalle. Senkin teimme jo muutama viikko sitten, kun otimme äkkilähdön Kreikkaan. 

Olen aina ollut parisuhteessa se, joka panostaa enemmän kuin toinen. Nyt asia on melkeinpä toisin päin, eli paremmin kuin voisi edes toivoa. Ja parasta on se, että tämä mies osaa jutella. Vaikka tunnista toiseen jos on tarvis!

No niin, se siitä miehen ylistämisestä ;) Nyt tämä tyttö lähtee vaihtamaan parempaa vaatetta päälle ja herkuttelemaan koko loppuillaksi kreikkalaisella ruoalla.

4_Island_Vacation_Packages_Crete_t5-norm

Ikävä tänne! Onneksi mies osaa tehdä herkullista kreikkalaista ruokaa, se lieventää ikävää jonkin verran.