Tänä syksynä olen ajatellut hemmotella itseäni hyvällä kotiruualla. Siksi halusinkin jakaa teidän kanssanne herkullisen tomaattipiiraan reseptin. Sitä varten tarvitset vain valmiin suolaisen piirakkapohjan sekä
5 tomaattia
Provencen yrttejä ja suolaa
Sinappia
Oliiviöljyä
Lämmitä uuni 225 asteeseen. Esipaista piirakkapohjaa uunissa noin 5 minuuttia. Leikkaa sillä välin tomaatit noin 3 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ota piirakkapohja pois uunista ja levitä siihen sinappia. Lado tomaatteja useita kerroksia piirakkapohjaan. Laita vielä päälle yrttejä, suolaa ja oliiviöljyä. Paista noin 20 minuutin ajan.
Tarjoile salaatin kanssa. Helppoa ja herkullista!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.