Täällä sitä vaan kesää vietetään puoliksi rakennustyömaalla. Olen ollut isovanhempieni kesämökillä nyt viikon auttamassa uuden laiturin rakennuksessa. Se on ollut oikein mukavaa hommaa ja olen oppinut taas lisää kädentaitoja. Sirkkeli on soinut ja naulapyssy laulanut kun olemme paapan kanssa nikkaroineet uutta laituria kasaan.

Paappani pyysi minua hommaamaan puolestaan uuden sirkkelin, kun kuulemma olen parempi vertailemaan ja tutkimaan eri laitteiden ominaisuuksia. Hän puolestaan lupasi toimia maksumiehenä kunhan sopiva työkalu löytyy.

Päädyin lopulta Ryobi-merkkiseen sirkkeliin. Ryobi on merkkinä varmasti tuttu monelle. Se on kuuluisa siitä, että sen akku sopii yhteen kaikkien muiden Ryobin työkalujen kanssa. Sitä voi siis käyttää kätevästi ristiin eri työkalujen kanssa, joka tietysti on hyvä ominaisuus varsinkin jos saman merkin työkaluja on kerääntynyt paljon.

Screen%20Shot%202017-07-10%20at%2021.43.

Täytyy sanoa, että sirkkelöinti tuolla uudella sahalla on sujunut mutkitta ja vaikuttaa oikein oivalta peliltä. Kohta laituri alkaa olla valmis ja toivon mukaan vedetkin lämpiämässä niin, että jos sitä vihdoin tarkenisi laiturilta uimaan.