27-normal.jpg

Hola!

Kesä on pyörähtänyt käyntiin, ja täytyy sanoa että olen viihtynyt yöjalassa ihan kiitettävästi! Kesällä on ihanaa kun kaikilla ihmisillä on hyvä fiilis, ja soittoja tulee jatkuvasti tutuilta ja kavereilta terassitreffien merkeissä. Terassit ovat myös mahtavaa metsästysmaastoa, jossa tarkkailla vastakkaisen sukupolven käytöstä sen luonnollisessa elinympäristössä. Miesjoukossa tulee miehestä esiin aivan erilaisia piirteitä kuin kahdestaan leffateatterin kätköissä tai kynttiläillallisella. Ei sikäli, että en olisi kiinnostunut näkemään niitäkin ;)

Omasta puolestani kesä voisi jatkua ikuisesti. Ainut sen haittapuoli on, että nuo muutamat siiderit mitä on tullu ryystettyä tässä alkukesän mittaan eivät olekaan jääneet sinne terassille, vaan osa jumiutui lantion tienoille. Ikuisen kesän maassa tämä nykyinen peli ei siis vetelisi! Olen optimistinen luonne, enkä usko syksyn tänä vuonna meitä ahdistelevan - päätin siis tarttua välittömästi toimeen liikakilojen karistamiseksi. 

Toinen mahtava paikka tavata miehiä on kuntosali. Kuntosalilla käyvät miehet ovat ehkä terassisieppoista poiketen monesti kiinnostuneita kehittämään itseään, heille ei siis terdellä turvoava pullataikinamamma kelpaakaan. Eikä, olettettavasti, myöskään 10 vuotta vanhat treenikamppeeni.. Mutta hätä ei ole tämännäköinen. Osaan sentään verkkoshoppailla! Ryntäsin välittömästi tänään raidaamaan suurimmat verkkokaupat, ja löysinkin mahtavia (ja saanen sanoa, melko seksikkäitä) vetimiä salille, sekä nämä aivan ihanat treenikengät.

Ensin ajattelin ilmoittautua aerobic tunneille, Eric Prydzin musiikkivideo teki vaikutuksen muutamia vuosia sitten. Mutta sitten tajusin, että Eric on harvinaisuus, aerobikissa on turha bongailla uroksia. Sitten selasin salin esitettä eteenpäin, ja vastaan tuli Body Pump! Body Pump lisää myös tehokkaasti lihasmassaa, mutta on samalla aerobinen harjoitus, joten siinä yhdistyy kaikki mitä etsin. :)

Tässä vielä asiaan perehtymättömille Les Mills esittelyvideo.