Oletko sinäkin aina talvisin kotihiiri, joka tykkää käpertyä omalle sohvalle katsomaan hyvää elokuvaa? Minusta tämä on talvessa parasta! Viltin alle vain ja hyvä kirja käteen tai Netflix laulamaan. Siinä unohtuvat arjen murheet ja huolet ja tunnet, että elinvoimaa alkaa jälleen virrata kevättä kohti mentäessä, kun akut on ladattu hyvin.

Sohva on se paikka kodissani, jossa vietän sängyn lisäksi eniten aikaa. Siksi haluan myös panostaa siihen, että sohva on hyväkuntoinen ja näyttää tyylikkäältä. Päätin hankkia uuden vuoden kunniaksi uuden sohvan, ja valitsin tällä kertaa vaalean, helppohoitoisen mikrokuitukankaan. Vaalea on siitä hyvä, että se lisää tilan tunnetta huoneessa ja saa sohvan näyttämään yleensäkin keveämmältä. MIkrokuitu on helppoa pyyhkäistä puhtaaksi, joten olen ollut myös siinä mielessä hankintaani tyytyväinen.

Ostin sohvani luonnollisesti netistä, kuten lähes kaikki muutkin tällä hetkellä tekemäni ostokset. Sohvat on nykyisin uusi iskulauseeni. Kodin1 todellakin tulee uudelleen - ja se tulee lujaa!! Valikoimaa riittää ja hinnat ovat edulliset. Tätä verkkokauppaa voi lämpimästi suositella kaikille sohvan ja muidenkin huonekalujen ostajille!

Sohva Lilly Vaaleanharmaa -  | Kodin1.com